Mercedes elektronika és villamosság szerviz

Világít egy hibajelző lámpa a műszerfalon? Segítünk!
Több mint 30 év tapasztalattal állíthatjuk, hogy a Mercedes autók elektromos vezérlése, az elektromos alkatrészek cseréje és a diagnosztika a kisujjunkban van.

Várjuk Önt és autóját Szigetszentmiklóson, az M0 autópályától 3 percre!

MERCEDES FUTÓMŰ BEÁLLÍTÁS ÉS TELJES FUTÓMŰ SZERVIZ
Mercedes Star autódiagnosztika

Mercedes Xentry Star Diagnosis

Ez a beépített rendszer lehetővé teszi számunkra, hogy a Mercedes elektronikai rendszeréből minden kódot, hibaüzenetet kiolvassunk, és egy hiba se maradjon észrevétlen. A központi számítógép elárulja a szakembereknek többek közt a szenzorok visszajelzése alapján, hogy mi a probléma az autóval. Az elemzés gyakran elektronikai hibát vetít előre.

Ilyen hibák lehetnek a következők:

Miért az Autodigit – a Mercedes specialista?

Minden egy helyen

Mercedes autók teljes körű szervizelésével foglalkozunk.

Felszerelt műhely

Saját tulajdonú szervizünk 1500 m² területen, 600 m²-es szervizépülettel, Mercedes autókra szakosodott személyzettel és felszereléssel várja Önt és autóját.

minőségi alkatrészek

Szervizünkben a legmegbízhatóbb alkatrészekkel dolgozunk.

Garancia

Új egységekre egy év, felújítás esetén akár két év garanciát is kínálunk. A garancia ideje alkatrésztől függően eltérhet.

Gazdaságosság

A megfelelő szakértelemmel csere helyett sokszor megoldható az alkatrészek felújítása, ami jelentős megtakarítás ügyfeleinknek.

Elektronikai hibák javítása vagy cseréje?

Miért érdemesebb javíttatni, mint új vagy bontott alkatrészre cserélni?

Garanciaidőn túli javításokra szakosodott Mercedes szervizként komplex javítási munkálatok elvégzését is teljes biztonsággal vállaljuk. Az extra felszerelésként beépített alkatrészek problémáira is van megoldásunk.

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST!

Töltse ki az űrlapot, és munkatársunk rövid időn belül
felkeresi Önt megadott elérhetőségein.

FAQ

A leggyakrabban előforduló típusok többsége igen (CVT, FTC, 7G váltók). Ám előfordulhat olyan egyedi eset, amikor a vezérlőegységnek nem javítható hibái vannak (típushibák, belső processzoros hiba, mechanikus behatás miatti „totálkáros” állapot), ebben az esetben a váltóvezérlő cseréje szükséges. Forduljon hozzánk bizalommal!

Igen, a Mercedes Star a gyári hivatalos diagnosztikai eszköz, így ennél pontosabb hibakódolvasást nem lehet végezni. Elektronikai hibakódok csaknem 100%-os bizonyossággal az adott hibára utalnak, a mechanikai részre vonatkozók azonban csak iránymutatást nyújtanak a mechanikára szakosodott szerelőknek, hogy merre induljanak el a hibakeresésben. Mercesedesre szakosodott független szervizünkben gyári diagnosztikával tárjuk fel a pontos hibákat!