Referenciák

TV2 – MINDENT TUDNI AKAROK – Így készül…

tv2 adásában szerepelt az AutoDigit

Az AUTODIGIT most először mindenkit beenged a kulisszák mögé! Tudja meg mi történik autójával szervizközpontunkban, nézze vissza a TV2 MINDENT TUDNI AKAROK című műsorát itt:

Miért nézze meg a műsort?

Az adásból kiderül mit tegyünk, ha felvillan egy jelzés autónk műszerfalán, de velünk megismerheti azt is, hogy néznek ki a különböző vezérlők az autóban. Tippeket adunk mire kell ügyelni autóvásárláskor, és hogyan lehet biztos abban, hogy megfelelő szervizben jár. Nem utolsó sorban végig kísérheti egy elektronika felújítási folyamatát, megtudhatja miért érdemes inkább felújítani egy hibás vezérlőt, mint kicserélni vagy újat venni.

Hogyan pusztul a Mercedes automata váltó? És hogyan gyógyul?

Totalcar adásában szerepelt az AutoDigit

Szervizünk ECU üzletágánál forgatott a TotalCar stábja is, ahol a hozzánk érkező Mercedesek hibás elektronikáinak vezérlői is felújításra kerülnek. Kövessék végig, ahogy az elektronika az autóból kiemelve körbemegy a műhelyben, és közben megújul.

Autotechnika cikkében szerepelt az AutoDigit

Részlet az AutoTechnika szakmai folyóirat egyik rólunk szóló lapszámából, melyben bővebben olvashat Mercedes váltóvezérlők javítási lehetőségeiről:
Laboratóriumukban megtalálható minden olyan szükséges eszköz és technológia, amelyek segítségével professzionális
szinten képesek felújítani az elöregedett, hibás egységeket.
forrás: Autotechnika, 2019 / 12

Kattintson ide a hibrid (zselés) Mercedes váltóvezérlők javításáról szóló cikk elolvasásához!


Cégünk missziójának tekinti a vezetés biztonságosabbá tételét. Tudta, hogy ha világít a légzsáklámpa van, hogy az egész légzsákrendszer inaktív, tehát egy ütközés során egyik légzsák sem nyílik így nem nyújt védelmet? A légzsákrendszer meghibásodását gyakran az ülésfoglaltság érzékelő meghibásodása okozza. Ez gyakori probléma Mercedeseknél is.

Ülésfoglaltság emulátorainkról szóló szakmai cikket ide kattintva olvashatja el. – Autotechnika 2019/10