Műszaki vizsga, állapotfelmérés

Ahhoz, hogy a gépjármű a forgalomban részt vehessen, kötelező 2 évente a sikeres műszaki vizsga teljesítése. Mercedes javításokra szakosodott műhelyünkben egy szín alatt vállaljuk a teljes folyamatot: az állapotfelmérést, az esetleges javítások elvégzését és a vizsgáztatást.

Várjuk Önt és autóját Szigetszentmiklóson, az M0 autópályától mindössze 3 percre!

MERCEDES FUTÓMŰ BEÁLLÍTÁS ÉS TELJES FUTÓMŰ SZERVIZ
Mercedes hűtőrács embléma

Így készül az érvényes műszaki vizsga:

 • Teljeskörű állapotfelmérést végzünk az autón (futómű, fék, váltó, világítás, lengéscsillapító, karosszéria, kipufogógáz összetétel, kormányösszekötők, kürt, okmányok, dokumentumok)
 • A felmerülő hibák javítására árajánlatot készítünk és azokat precízen elvégezzük.
 • Fontos, hogy csak akkor kezdjük meg a hatósági vizsgáztatást, ha minden mérés, érték és ellenőrzés azt mutatja, hogy az autó az előírt állapotban van.
 • A vizsgát nem lehet megszakítani, de mivel előzetesen már meggyőződtünk az autó állapotáról, így sikeres lesz a műszaki vizsga. Nem állhat elő olyan helyzet, hogy Önnek több vizsgát is ki kell fizetnie.
 • Amennyiben igényt tart rá, 30 nappal a műszaki vizsga lejárta előtt emlékeztetőt küldünk.

Miért az Autodigit – a Mercedes specialista?

Minden egy helyen

Az állapotfelmérés, a felmerülő problémák javítása, és a hatósági vizsga mind egy helyen történik.

Felszerelt műhely

Saját tulajdonú szervizünk 1500 m² területen, 600 m²-es szervizépülettel, Mercedes autókra szakosodott személyzettel és felszereléssel várja Önt és autóját.

Minőségi alkatrészek

Szervizünkben a legmegbízhatóbb alkatrészekkel dolgozunk.

Gazdaságosság

A megfelelő szakértelemmel csere helyett sokszor megoldható az alkatrészek felújítása, ami jelentős megtakarítás ügyfeleinknek.

Garancia

Új egységekre egy év, felújítás esetén akár két év garanciát is kínálunk. A garancia ideje alkatrésztől függően eltérhet.

Mercedes járművek motorjának teljeskörű szervizelése

Mercedes műszaki vizsga Szigetszentmiklóson

Fontos, hogy nálunk teljeskörű állapotfelmérés előzi meg a hatósági vizsgát, mely mindenre kiterjed, hogy biztosan ne legyen semmi gond, és ne kelljen többször fizetni a vizsgáért. A felmerülő hibákat szervizünkben tudjuk javítani.
Partnerei leszünk a forgalomba helyezéstől évről évre az időszakos szervizek, műszaki vizsgák sokaságán keresztül, ha megtisztel minket bizalmával.
Konzultáljon velünk, hogy autója szabályszerűen vehessen részt a közlekedésben!

Mit vigyek magammal a műszaki vizsgára?

Műszaki vizsgához szükséges okmányok magánszemély esetén:

 • Személyi igazolvány,
 • Lakcímkártya, amennyiben rendelkezik magyar lakcímmel,
 • Meghatalmazás, amennyiben nem a forgalmiban szereplő személy az ügyintéző. Ebben az esetben nyomtatványt biztosítunk,
 • Gépjármű forgalmi engedély,
 • Érvényes kötelező felelősség biztosítás igazolás.

Jogi személy (cég) esetén:

 • Cégkivonat,
 • Aláírási címpéldány,
 • Meghatalmazás, melyhez formanyomtatványt biztosítunk,
 • Gépjármű forgalmi engedély,
 • Érvényes kötelező felelősségbiztosítás igazolás.
Mercedes járművek motorjának teljeskörű szervizelése

Mercedes autók állapotfelmérése

Amennyiben használt Mercedes vásárlásán gondolkodik, esetleg már ki is nézett egy konkrét autót, foglaljon hozzánk időpontot állapotfelmérésre!

Az állapotfelmérés nagyjából 1 órát vesz igénybe, melyet megvárhat kényelmes várótermünkben. Mondanunk sem kell, hogy a rászánt idő és pénz sokszorosan megtérül, hiszen a feltárt hibák legtöbbször a kialkudott árban levonásra kerülnek.

Mindenképp tisztább döntési helyzetbe kerül, pontosan fogja tudni, hogy mit kap a pénzéért, nem várnak Önre meglepetések a vásárlás utáni hónapokban.

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST!

Töltse ki az űrlapot, és munkatársunk rövid időn belül
felkeresi Önt megadott elérhetőségein.

FAQ

A műszaki vizsga a lejárat előtt 30 nappal már elvégezhető, és ilyenkor a forgalmiban szereplő eredeti lejárati dátumot hosszabbítják meg a közlekedési hatóság szakemberei, úgyhogy nem veszítünk vele napokat az érvényességi időből.

Magánszemély esetében személyi igazolványra, lakcímkártyára, a gépjármű forgalmi engedélyére és az érvényes kötelező felelősség biztosítás igazolására van szükség. Ezen felül egy meghatalmazás is kell abban az esetben, ha nem a forgalmiban szereplő személy az ügyintéző. Jogi személy esetén cégkivonatra, aláírási címpéldányra, a gépjármű forgalmi engedélyére és az érvényes kötelező felelősség biztosítás igazolására van szükség. Illetve ilyen esetben is szükség lehet meghatalmazásra.